Kebene Plus, 20 comprimate, Terapia

  • -5%
Kebene Plus, 20 comprimate, Terapia -  - TERAPIA
TERAPIA
P438797428

Kebene Plus este indicat pentru tratamentul simptomelor legate de balonare gastrica (aerofagie) sau balonare intestinală (meteorism) datorita acumularii de gaz. Dispozitivul diminueaza durerea si crampele.

[...]

Descriere: Kebene Plus, 20 comprimate, Terapia

Kebene Plus, 20 comprimate, Terapia  este indicat pentru tratamentul simptomelor legate de balonare gastrică (aerofagie) sau balonare intestinală (meteorism) datorită acumulării de gaz. Dispozitivul diminuează durerea și crampele care sunt în legatură cu acestea și previne flatulența și eructațiile.

Compoziție:

50mg simeticonă, 300mg cărbune; exipienți: maltodextrină, zaharoză, celuloză microcristalină, hIdroxipropilmetilceluloză, polivinilpirolidona, siliciu coloidal, croscarmeloză sodică, polivinilpolipirolidonă, gliceril behenat,dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal.

Mod de administrare:

4 comprimate pe zi, de preferință 2 comprimate după masa principală.

Contraindicații:

Nu este recomandată utilizarea produsului în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. 

Sarcină și alăptare: 

Nu există date suficiente care să susțină utilizarea produsului în timpul sarcinii si alăptarii, prin urmare ultilizarea produsului în timpul sarcinii și alăptării se poate face numai în caz de necesitate reală și după consultarea unui medic.

Formă de prezentare:

Cutia conține 20 de comprimate dublu-stratificate, ambalate într-un blister.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review