Stomachon, 30 capsule

Stomachon, 30 capsule - - NATURPHARMA - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/BALONARE - NATURPHARMA
5.0 (1 review-uri)
NaturPharma
P459792332

Stomachon pentru sindromul de intestin iritabil asigura calmarea rapida a simptomelor dureroase, cum ar fi balonarea, durerea abdominala, gaze, constipatie si diaree.

Se incarca ofertele...

Descriere Stomachon, 30 capsule

Stomachon Pentru Sindromul de Intestin Iritabil. Nu se absoarbe sistemic și nu conține gluten.

Ingrediente active:

Veegum HS (argilă minerală), Silicat de Aluminiu și Magneziu - absoarbe toxinele, bacteriile și rotavirușii prin blocarea aderării lor la mucoasa intenstinală.

Polidimetilsiloxan - reduce presiunea bulelor de gaz din stomac și intestin și permite unirea acestora pentru a fi eliminate mai ușor.

Celuloză microcristalină - efect stabilizator. Acid stearic - efect emulsifiant. Dioxid de Siliciu - controlează vâscozitatea.

Ulei de Hellianthus annus ( ulei de floarea soarelui) - efect de emoliere și calmare/ crește vâscozitatea.

Mod de administrare:

2 capsule de 3 ori pe zi. Capsulele se înghit întregi cu un pahar mare de apă (200 ml).

Perioada de tratament:

între 2 și 4 săptămâni.

Prezentare:

30 capsuleData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.