Proxelan, 10 supozitoare

Proxelan, 10 supozitoare - AFECTIUNI-ALE-PROSTATEI - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-ALE-PROSTATEI - NATURPHARMA
NaturPharma
P459790244
Proxelan Supozitoare Soluția în cazul prostatitei cronice și hipertrofiei prostatice benigne! Indicații: Supozitoarele PROXELAN sunt indicate în tratamentul local ameliorant și emolient al canalului rectal, în prezența
Se incarca ofertele...

Descriere Proxelan, 10 supozitoare

Proxelan Supozitoare

Soluția în cazul prostatitei cronice și hipertrofiei prostatice benigne!

Indicații:

Supozitoarele PROXELAN sunt indicate în tratamentul local ameliorant și emolient al canalului rectal, în prezența condițiilor congestive asociate cu prostată acută și cronică și hipertrofie prostatică benignă.

Compoziție:

Semințe de dovleac, centella asiatica, boswelia, helichrysum, acetat de vitamina E, melaleuca alternifolia, hialuroncat de sodiu, gliceride semi-sintetice.

Mod de prezentare:

PROXELAN supozitoare se prezintă sub formă de supozitoare pentru uz rectal.

Prezentare:

10 supozitoareData ultimei actualizari: 2023-10-30 13:28:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.