Prostamol Uno, 90 capsule, Berlin-Chemie

P459820372
Prostamol Uno, 90 capsule, Berlin-Chemie - AFECTIUNI-ALE-PROSTATEI - BERLIN CHEMIE A.G.
Indicatii: Tulburari de mictiune in adenomul de prostata(hipertrofia benigna de prostata) stadiul 1 (dificultati la urinare dar cu golirea completa a vezicii urinare ) s istadiul 2 (golirea incompleta a [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Indicatii:
Tulburari de mictiune in adenomul de prostata(hipertrofia benigna de prostata) stadiul 1 (dificultati la urinare dar cu golirea completa a vezicii urinare ) s istadiul 2 (golirea incompleta a vezicii urinare cu un reziduu urinar >50ml). Prostamol uno amelioreaza numai afectiunile unei prostate marite , fara a remedia marimea acesteia .

Contraindicatii:
Administrarea medicamentului pe stomacul gol poate provoca uneori greata.

Compozitie:
O capsula contine 320 mg extract alcoolic purificat din fructe uscate de Serenoa Repens si excipienti.

Mod de administrare:
Doza recomandata este de o capsula moale Prostamol uno/zi administrata la aceeasi ora dupa masa cu suficient lichid. Durata administrarii depinde de natura , gravitatea si evolutia bolii si nu este limitata in timp.

Precautii:
Aveti grija deosebita cand utilizati Prostamol uno deoarece administrarea medicamentului pe stomacul gol poate determina uneori greata.
Prostamol uno doar amelioreaza simptomatologia din adenomul de prostata fara a vindeca afectiunea. De aceea, se recomanda control medical la intervale regulate de timp.

Reactii adverse:
Ca toate medicamentele, Prostamol uno poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Rar, pot sa apara reactii alergice sau tulburari gastro-intestinale, de exemplu greata.
Daca vreuna dintre reactile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Prezentare:
90 capsule
P459820372

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: