Prostamol Uno, 90 capsule, Berlin-Chemie

Prostamol Uno, 90 capsule, Berlin-Chemie -  - BERLIN CHEMIE A.G.
P459820372
Indicatii: Tulburari de mictiune in adenomul de prostata(hipertrofia benigna de prostata) stadiul 1 (dificultati la urinare dar cu golirea completa a vezicii urinare ) s istadiul 2 (golirea incompleta a [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Prostamol Uno, 90 capsule, Berlin-Chemie

Indicatii:
Tulburari de mictiune in adenomul de prostata(hipertrofia benigna de prostata) stadiul 1 (dificultati la urinare dar cu golirea completa a vezicii urinare ) s istadiul 2 (golirea incompleta a vezicii urinare cu un reziduu urinar >50ml). Prostamol uno amelioreaza numai afectiunile unei prostate marite , fara a remedia marimea acesteia .

Contraindicatii:
Administrarea medicamentului pe stomacul gol poate provoca uneori greata.

Compozitie:
O capsula contine 320 mg extract alcoolic purificat din fructe uscate de Serenoa Repens si excipienti.

Mod de administrare:
Doza recomandata este de o capsula moale Prostamol uno/zi administrata la aceeasi ora dupa masa cu suficient lichid. Durata administrarii depinde de natura , gravitatea si evolutia bolii si nu este limitata in timp.

Precautii:
Aveti grija deosebita cand utilizati Prostamol uno deoarece administrarea medicamentului pe stomacul gol poate determina uneori greata.
Prostamol uno doar amelioreaza simptomatologia din adenomul de prostata fara a vindeca afectiunea. De aceea, se recomanda control medical la intervale regulate de timp.

Reactii adverse:
Ca toate medicamentele, Prostamol uno poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Rar, pot sa apara reactii alergice sau tulburari gastro-intestinale, de exemplu greata.
Daca vreuna dintre reactile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Prezentare:
90 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-09-04 15:57:09
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review