Prostata, G80, 60 capsule, Fares

  • -5%
Prostata, G80, 60 capsule, Fares - AFECTIUNI-ALE-PROSTATEI - FARES
Fares
W52996
Proprietăți: Sprijină funcția urinară normală la bărbații peste 45 ani Ingrediente per capsulă: - Extract de palmier de Florida (Serenoa repens) standardizat în min. 25% - acizi graș [...]

Descriere: Prostata, G80, 60 capsule, Fares

Proprietăți:
Sprijină funcția urinară normală la bărbații peste 45 ani
Ingrediente per capsulă:
- Extract de palmier de Florida (Serenoa repens) standardizat în min. 25%
- acizi grași 160 mg,
- extract de Pygeum africanum standardizat în min. 2,5%
- fitosteroli 100 mg,
- rădăcină de urzică (Urtică radix),
- ghimpe (Xanthii herba),
- extract de roșii (Lycopersici ecsulentum) standardizat în min. 15%
- licopen 20 mg.
Palmierul de Florida este originar din America de Nord. Este asemănător cu palmierul, dar de talie mai redusă, de până la maxim 4 metri. Fructele sale, asemănătoare la aspect cu măslinele, au fost folosite de amerindieni pentru tratamentul afecțiunilor urinare. La ora actuală, este cea mai studiată plantă folosită pentru prostată. Studiile au evidențiat că extractul de palmier de Florida are efect antiandrogenic: previne acumularea de testosteron care poate conduce la hiperplazia prostatei și inhibă creșterea țesutului prostatic la pacienții cu hipertrofie benignă de prostată. La acestea se adaugă efectul antiinflamator și antispastic.
Pygeum africanum (prunul african) este un arbore veșnic verde, care se găsește în Africa Centrală și de Sud. Tradițional vindecătorii africani au folosit scoarța sa pentru a trata problemele vezicii urinare și tulburările de micțiune. Astăzi este renumit pentru amelioararea simptomatologiei urinare din hipertrofia benignă de prostată și inflamațiile prostatei. Numeroase studii au raportat reducerea semnificativă a urinării ezitante și frecvente, a nicturiei și a disuriei. Studiile clinice au demonstrat că are aceeași eficientă cu tamsulosidul, substanța de sinteză folosită frecvent în tratarea afecțiunilor prostatei.
Ghimpele, prin substanțele active pe care le conține induce o puternică acțiune decongestivă, antiinflamatoare, diuretică ceea ce ajută foarte mult în afecțiunile prostatei. Are efect antimicrobian pe proteus și coli, germenii cel mai frecvenți implicați în infecțiile tractului urinar. Astfel, reduce frecvența urinărilor nocturne, cu dispariția usturimilor pe uretra și revenirea prostatei inflamate la volumul normal.
Rădăcina de urzică este diuretică și antiinflamatoare asupra prostatei. Studii clinice au dovedit eficacitatea sa în hiperplazia benignă a prostatei, stadiile I și II. S-a constatat că reduce reziduul vezical, crește volumul urinar, ameliorează disuria și nicturia.
Roșiile conțin un fitonutrient - licopenul - care dă culoarea lor roșie. Funcția antioxidantă a licopenului (capacitatea sa de a proteja celulele și alte structuri din organism de daunele provocate de oxidanți) a fost legată de către cercetători de protecția ADN-ului în interiorul globulelor albe. Este un antioxidant de două ori mai activ decât carotenul. Licopenul joacă un rol foarte important în prevenirea cancerului de prostată.
Efect:
- antiandrogenic (scade excesul de testosteron)
- antiinflamator și decongestionant al prostatei
- diuretic
- antispastic
- antimicrobian
Recomandări:
hipertrofia benignă de prostată stadiul I și ÎI
prostatite acute și cronice
prevenirea afecțiunilor prostatei la bărbații peste 35 ani
Contraindicații:
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Efecte secundare și interacțiuni:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Mod de administrare:
1 capsula de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea meselor principale. Dacă simptomele sunt foarte neplăcute se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi.
Durata curei este de 3-6 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.
Prezentare:
60 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review