Prostatan, 60 capsule

Prostatan, 60 capsule -  - OLIMP LABORATOIRES
P459789957
Pentru o prostata sanatoasa Prostatan este un supliment alimentar natural, pe baza de extracte din plante sustinute de Licopen si Zinc sub forma de amino acizi chelati ALBION, in doze [...]

Descriere: Prostatan, 60 capsule

Pentru o prostata sanatoasa Prostatan este un supliment alimentar natural, pe baza de extracte din plante sustinute de Licopen si Zinc sub forma de amino acizi chelati ALBION, in doze atent calculate, fiind eficient in tratarea afectiunilor de prostata. Formula inovatoare este eficienta in ameliorarea simptomelor hiperplaziei benigne de prostata. Beneficii: • Sustine sanatatea prostatei. • Reduce simptomele cauzate de hiperplazia benigna de prostata. • Reduce frecventa urinarilor nocturne. • Reduce senzatia de durere sau de urinare incompleta. • Reduce riscul de aparitie a cancerelor de prostata. • Are o influenta pozitiva asupra potentei masculine si ajuta la mentinerea activitatii sexuale chiar si la varste inaintate.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review