Vita-Pos unguent oftalmic, 5g

  • -5%
Vita-Pos unguent oftalmic, 5g -  - CROMA PHARMA
CROMA PHARMA
I7750

Pentru utilizarea la nivelul ochilor. pentru imbunatatirea filmului lacrimal si protectia suprafetei ochilor. Vita - Pos imbunatateste filmul lacrimal si protejeaza suprafata ochilor. Vita - Pos este un unguent oftalmic deosebit de

[...]

Descriere: Vita-Pos unguent oftalmic, 5g

Pentru utilizarea la nivelul ochilor. pentru imbunatatirea filmului lacrimal si protectia suprafetei ochilor.

Vita - Pos imbunatateste filmul lacrimal si protejeaza suprafata ochilor.

Vita - Pos este un unguent oftalmic deosebit de moale si maleabil, care se repartizeaza foarte bine pe suprafata ochilor.

Vitamina A este o componenta naturala a filmului lacrimal care ajuta ca unguentul sa fie bine suportat si ca acesta sa se amestece bine cu lacrimile.

Prin aceasta se alina senzatia de arsura la nivelul ochilor, de uscaciune sau de oboseala. Pleoapele aluneca fara probleme pe cornee si conjuctiva.

Compozitie:

Vitamina A, parafina solida, parafina lichida, lanolina si vaselina alba, fara conservanti.

Mod de administrare:

Se desface capacul de protectie, se lasa un pic capul pe spate, se indeparteaza putin pleoapa inferioara de ochi si se pune prin presiune o cantitate mica de unguent in sacul conjunctival; se inchid incet pleoapele.

Prezentare:

5 g



Data ultimei actualizari: 2023-09-04 15:56:56
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review