Tears Naturale II Picaturi oftalmice, 15 ml, Alcon

Tears Naturale II Picaturi oftalmice,  15 ml, Alcon -  - NOVARTIS PHARMA SERVICES INC.
P14332
Picături oftalmice, Tears Naturale II, 15 ml, Alcon Compoziție: Substanțele active sunt 1 mg dextran 70 și 3 mg hipromeloză într-un mililitru picături oftalmice, soluț [...]

Descriere: Tears Naturale II Picaturi oftalmice, 15 ml, Alcon

Picături oftalmice, Tears Naturale II, 15 ml, Alcon Compoziție: Substanțele active sunt 1 mg dextran 70 și 3 mg hipromeloză într-un mililitru picături oftalmice, soluție. Celelalte componente sunt: polyquaternium-1, tetraborat de sodiu, clorură de sodiu, clorură de potasiu și apă purificată. O cantitate mică de hidroxid de sodiu sau acid clorhidric se adaugă pentru a menține nivelul de aciditate (Ph-ul) normal. Utilizarea altor medicamente: vă rugăm să spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luați sau ați luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripție medicală. În cazul în care sunteți sub tratament cu alte medicamente administrate local la nivelul ochiului trebuie să lăsați un interval de 10-15 minute între aplicații succesive. Sarcină și alăptare: Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. Tears Naturale II se poate utiliza în timpul sarcinii și alăptării. Mod de utilizare Doza uzuală este de 1-2 picături în ochiul sau în ochii afectați, de câte ori este nevoie, pentru ameliorarea manifestărilor de ochi uscat. Utilizați Tears Naturale II doar ca picături pentru ochi. Dacă utilizați mai mult decât trebuie din Tears Naturale II nu vă îngrijorați. Tears Naturale II poate fi îndepărtat din ochi prin spălarea acestuia cu apă călduță. Dacă uitați să utilizați Tears Naturale II nu utilizați o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Dacă încetați să utilizați Tears Naturale II în cazul în care după 3 zile de tratament nu constatați nicio ameliorare sau manifestările se agravează, adresați-vă medicului. Reacții adverse Reacții adverse foarte rare: disconfort, iritație și roșeața ochiului, lipsa efectului.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review