Pml Crono, 20 tablete, Sifi

Pml Crono, 20 tablete, Sifi - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-ALE-OCHILOR - SOCIETA' INDUSTRIA FARMACEUTICA ITALIANA S.P.A.
Pml Crono, 20 tablete, Sifi Compoziție: Fiecare capsulă conține: luteina (cu zeaxatină 0,03%) 15mg; Vitamina E 20mg; Nicotinamida 18mg; PML crono este un supliment alimentar cu vitamina
Se incarca ofertele...

Descriere Pml Crono, 20 tablete, Sifi

Pml Crono, 20 tablete, Sifi

Compoziție:

Fiecare capsulă conține: luteina (cu zeaxatină 0,03%) 15mg; Vitamina E 20mg; Nicotinamida 18mg;

PML crono este un supliment alimentar cu vitamina E, nicotinamidă și luteina. Întrucât nu este întotdeauna posibil un aport complet al componentelor din PML Crono în dieta obișnuită, ele trebuie suplimentate în cazul unor diete insuficiente sau a unor nevoi sporite.

Formula specială permite o eliberare lentă și graduală a ingredientelor, astfel încât absorbția să fie totală și controlată in timpul zilei.

Mod de Administrare:

1 tableta pe zi cu un aport abundent de apă.

Prezentare:

20 capsule.Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.