Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm

  • -10%
Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm -  - URSAPHARM ARZNEIMITTEL
P479852393

Umecteaza corneea si conjunctiva si poate proteja impotriva evaporarii excesive a lacrimilor.

[...]

Descriere: Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm

Proprietati Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm:

  1. umectează corneea si conjunctiva şi poate proteja impotriva evaporării excesive a lacrimilor;
  2. această stabilizare a lacrimilor poate ajuta impotriva simptomelor inflamatorii, în cazul ochilor iritaţi, precum şi în caz de alergii;
  3. senzatia de mancarime si arsura a ochilor poate disparea;
  4. solutie sterila, fara fosfati si fara conservanţi. 

Mod de utilizare Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm:

Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm este indicat să fie folosit conform instrucţiunilor primite de la oftalmolog. 

În general, pentru adulţi şi copii până în 6 ani, instilaţi o picătură de HYLO DUAL, de trei ori pe zi, în sacul conjunctival al fiecărui ochi. 

Dacă doriţi să folosiţi Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm mai frecvent (de exemplu, de mai mult de 10 ori pe zi) sau suferiţi de afecţiuni mai severe, trebuie să cereţi periodic sfatul unui medic oftalmolog. 

Ingrediente Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm:

1 ml de Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm conţine 0.5 mg de hialuronat de sodiu, 20 mg de ectoină, acid boric, borax şi apă pentru soluţi injectabile.

Precautii Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm:

Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm nu ar trebui folosit dacă aveţi hipersensibilitate la unul dintre ingredientele acestuia şi nu este indicat copiilor sub 6 ani. 

Dacă folosiţi şi alte picături pentru ochi, trebuie să păstraţi un interval de 30 de minute între aplicări şi Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm trebuie întotdeauna să fie administrat ultimul. 

Unguentele oftalmologice ar trebui aplicate întotdeauna după folosirea Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm.

În cazuri foarte rare au fost raportate reacţii de hipersensibilitate, precum senzaţii de arsură sau lăcrimare excesivă, care au dispărut imediat după întreruperea utilizării dispozitivului Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm.

Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm este compatibil cu lentilele de contact, însă după aplicarea lentilelor de contact, se recomandă alocarea unui interval de 30 de minute, înainte de administrarea picăturilor, pentru a evita reacţiile de intoleranţă ce pot să apară din cauza interacţiunii dintre soluţiile de îngrijire a lentilelor de contact şi Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm.

Pe baza cunoştinţelor actuale, nu există restricţii pentru utilizarea Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm la femei însărcinate sau cele care alăptează. 

Vă rugăm să întrebaţi medicul sau farmacistul înainte de a utiliza Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm dacă sunteţi gravidă, aţi putea fi gravidă sau alăptaţi.  

A se păstra la temperaturi sub 25°C. 

Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm poate fi folosit timp de 6 luni de la desigilare. 

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Prezentare Picaturi oftalmice, Hylo Dual, 10ml, Ursapharm:

10ml.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review