OchiSan unguent pleoape, 15g, Zdrovit

OchiSan unguent pleoape, 15g, Zdrovit -  - ZDROVIT
ZDROVIT
P548491619

Ajuta la ameliorarea simptomelor precum mancarimea pielii pleoapelor, durerea si inflamarea acestora, legate de aparitia orjeletului extern (urcior) si a chalazionului (salazionului).

[...]

Descriere: OchiSan unguent pleoape, 15g, Zdrovit

Preparatul este destinat utilizării pe pielea pleoapelor.

Nu conține conservanți.

Orjeletul este o afecțiune oculară care apare pe marginea superioară sau inferioară a pleoapei, fiind cunoscut, în termeni populari sub denumirea de urcior sau ulcior. Glanda sebacee de la baza unei gene este infectată cu bacterii și astfel zona respectivă se inflamează, apare un abces însoțit de durere și devine sensibilă la presiune. Orjeletul poate apărea pe exteriorul pleoapei sau pe interiorul acesteia.

Chalazionul este o inflamație a glandelor sebacee de la nivelul pleoapei și la fel ca în cazul orjeletului, poate apărea atât pe exteriorul pleoapei, cât și pe interiorul acesteia.

Se dezvoltă lent, iar spre deosebire de orjelet, chalazionul nu este dureros și nu este contagios, deoarece apariția acestuia nu este provocată de o infecție bacteriană.

Ce contine OchiSan unguent pleoape, 15g, Zdrovit:

Formula inovatoare a trei ingrediente conținute în unguent: miere de Manuka, ulei de Manuka și extract uleios organic de scorțișoară, calmează iritațiile, are efect hidratant și susține regenerarea barierei protectoare a pielii pleoapelor.

Cum se foloseste OchiSan unguent pleoape, 15g, Zdrovit:

Curățați pielea pleoapelor. Masați cu o cantitate mică de unguent zona pleoapei care prezintă afecțiuni. Masajul trebuie efectuat întotdeauna în direcția orificiului glandei, adică pe pleoapa superioară - de sus în jos, pe pleoapa inferioară - de jos în sus. Se aplică de cel puțin 3 ori pe zi pe pielea pleoapelor. Dacă nu există o îmbunătățire vizibilă în decurs de 5 zile de la începerea tratamentului, trebuie să consultați un medic.

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre componentele preparatului nici pe pielea rănită și deteriorată.

Doar pentru uz extern, dacă intră în contact cu ochiul a se clăti cu apă.



Data ultimei actualizari: 2024-03-27 13:31:47
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review