Lubristil solutie oftalmica, 10 ml, Sifi

Lubristil solutie oftalmica, 10 ml, Sifi -  - SOCIETA' INDUSTRIA FARMACEUTICA ITALIANA S.P.A.
Lubristil este o solutie recomandata in cazuri de disconfort ocular, pentru calmarea iritatiilor produse de vant, smog, praf, apa de mare, polen, lumina puternica etc. Lubristil protejeaza suprafata oculara si [...]

Descriere: Lubristil solutie oftalmica, 10 ml, Sifi

Lubristil este o solutie recomandata in cazuri de disconfort ocular, pentru calmarea iritatiilor produse de vant, smog, praf, apa de mare, polen, lumina puternica etc.

Lubristil protejeaza suprafata oculara si in perioada de vindecare a escoriatiei.

Mod de utilizare:

Se utilizeaza instiland solutia prin apasarea usoara a flaconului, recomandandu-se 1-2 picaturi de 4 ori pe zi. Lentilele de contact trebuie scoase inaintea utilizarii Lubristil si purtate din nou la aprox. 15 minute dupa aplicarea Lubristil. Solutia oftalmologica Lubristil se utilizeaza 28 de zile dupa prima deschidere a flaconului. Folosirea Lubristil poate provoca o intoleranta accidentala (iritatie sau arsura usoara).

Prezentare:

10 ml



Data ultimei actualizari: 2024-03-04 14:07:03
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review