Lubristil Forte Solutie oftalmica, 10 ml, Sifi

P459789577
Lubristil Forte Solutie oftalmica, 10 ml, Sifi - AFECTIUNI-ALE-OCHILOR - SOCIETA' INDUSTRIA FARMACEUTICA ITALIANA S.P.A.
Soluție oftalmică sterilă, cu acțiune hidratantă, reparatoare și protectoare, îmbogățită cu distilate de Ginkgo biloba, afine, fenicul și centella asiatica. Adecvată utilizării cu lentile de contact. [...]

Lubristil Forte Solutie oftalmica, 10 ml, Sifi

Soluție oftalmică sterilă, cu acțiune hidratantă, reparatoare și protectoare, îmbogățită cu distilate de Ginkgo biloba, afine, fenicul și centella asiatica. Adecvată utilizării cu lentile de contact.

Compoziție:

Hialuronat de sodiu, distilat de ginkgo biloba, distilat de afin, distilat de fenicul, distilat de centella asiatica, acid boric, tetraborat de sodiu, clorură de sodiu, apă pentru soluții injectabile

Prezentare:

10 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review