Hypromeloza-P 5mg/ml solutie oftalmica, 10ml Unimed

Hypromeloza-P 5mg/ml solutie oftalmica, 10ml Unimed - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-ALE-OCHILOR - UNIMED PHARMA S.R.O.
P36308
Indicatii: sindromul ochiului obosit si uscat; eroziuni corneene minore; pentru ameliorarea senzatiilor neplacute ale ochiului iritat de vant, praf, fum, lentile de contact, etc; oboseala ochilor cauzata de citit prelungit,
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Hypromeloza-P 5mg/ml solutie oftalmica, 10ml Unimed

Indicatii: sindromul ochiului obosit si uscat; eroziuni corneene minore; pentru ameliorarea senzatiilor neplacute ale ochiului iritat de vant, praf, fum, lentile de contact, etc; oboseala ochilor cauzata de citit prelungit, sofat, privitul ecranului TV sau PC.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.