Flamingo gel pasarea focului, 175ml, Elidor

  • -10%
Flamingo gel pasarea focului, 175ml, Elidor -  - ELIDOR
Elidor
P479848560

Flamingo gel pasarea focului, 175ml, Elidor reprezinta un antiinflamator remarcabil care se poate administra intr-o multitudine de cazuri, atat in patologia traumatologica, cat si in patologia bolilor degenerative reumatice.

[...]

Descriere: Flamingo gel pasarea focului, 175ml, Elidor

Incepem cu traumele musculare frecvente la atleti prin mecanisme combinate-direct crush sau injurie compresiva, soldate cu contuzii musculare sau hematoame. Suprasolicitarea fibrelor musculare in timpul contractiei active sau intinderii pasive poate duce la ruptura musculara.

Flamingo gel pasarea focului, 175ml, Elidor reprezinta oferta pe care orice sportiv si-l doreste pentru a creste forta de contractie, energia, mobilitatea si competivitatea.

Recomandari Flamingo gel pasarea focului, 175ml, Elidor:

Adjuvant constituit din extracte naturale din plante cu proprietati antiinflamatorii remarcabile, potentate de namolul sapropelic care intensifica si conjuga calitatile biochimice ale plantelor la superlativ.

Ingrediente Flamingo gel pasarea focului, 175ml, Elidor:  namol, ardei iute, arnica, boz, brusture, coada soricelului, hrean, lemn dulce, lumanarica, maclura, nuca verde, pelin, vita de vie

Ardei iute - Cultivat acum in intreaga lume, ardeiul iute (Capsicum Annuum) reprezinta un stimulent si un antiseptic ce contine o mare cantitate de vitamina C si beta-caroten. Ardeiul iute, in special cel rosu, contine capsaicina, substanta care reduce durerile si inflamatiile. Pudra de ardei iute uscat are cele mai mari proprietati vindecatoare. Aceasta se obtine prin uscare, pentru ca, astfel, acizii care cauzeaza efectele negative sunt eliminati. Nu este nimic mai uimitor decat efectele pe care ardeiul iute le are asupra sistemului circulator, cum ar fi alimentarea elementelor vitale din structura celulara a capilarelor, venelor, arterelor si ajutorul oferit pentru echilibrarea tensiunii arteriale. Ardeiul iute contine capsaicina, care incalzeste corpul si este un inhibitor puternic al substantei P, o neuropeptida asociata cu procesele inflamatorii. Cu cat este mai iute un ardei, cu atat contine mai multa capsaicina. Capsaicina aplicata local, s-a demonstrat in urma studiilor, ar fi un tratament eficient pentru durerile de cap si cele provocate de osteoartrita.

ARNICA_ Indicațiile terapeutice pentru utilizarea arnicăi sunt fracturile, contuziile, entorsele, etc.

BOZ- Florile sunt bogate în glucide, flavone, fitosteroli, acizi grasi si triterpene. Fructele consin antocianozide, acid tartric, acid malic. Infuzia, decoctul (10%), extractul – toate au proprietăti diuretice, antireumatice, laxative, antiseptice, purgative, antialergice, antiinflamatoare, antitusive, sudorifice. Bozul este o plantă foarte utilizată pentru calitătile ei farmaceutice. Este folosita in uz extern: rani, contuzii, dureri musculare si articulare, furuncule, intepaturi de insecte, etc

Ca plantă medicinală, brusturele este cunoscut încă din Antichitate. Este utilizat în medicina naturistă pentru proprietăsile sale hipoglicemiante, antireumatismale, antibacteriene, astringente. Cea mai răspândită plantă din lume este ignorată de cei mulţi dintre noi, din cauza faptului că puţini îi cunosc proprietăţile şi uimitoarea capacitate de vindecare.

Coada soricelului reprezintă un remediu natural în tratarea multor afectiuni: osteoporoză, reumatism, etc

Hreanul este folosit ca leac in bronsite, pneumonii, astm, gripă, răceli, cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială (cură cu hrean şi miere de albine se ia dimineaţa câte o lingură înainte de micul dejun ), inapetentă, stări de debilitate fizică, ajută digestia ,tuse, gripă, guturai, astm bronşic, bronşită cronică, alte afecţiuni ale căilor respiratorii superioare, nevralgii intercostale. Proprietatea lui de a stimula transpiraţia îl recomandă ca remediu pentru scăderea temperaturii corpului. În uz extern se aplică tamponări uşoare, cataplasme în nevralgii, inflamaţii articulare, mialgii, nevralgii intercostale.  Hreanul are multiple proprietăti, printre care proprietăti antibiotice puternice, expectorante, bronhodilatatoare, antibacteriene, antiinflamatoare, afrodisiace, antiparazitare si antianemice.

Lemnul-dulce potenţeaza acţiunea antiinflamatoarelor cortizonice. Deasemenea, a fost folosit în tratamentul poliartritei reumatoide.

Lumanarica are o larga utilizare in medicina naturista, avand o actiune depurativa, antimicrobiana, calmanta, expectoranta, emolienta, fluidifica secretiile bronhice. Lumanarica este recomandata in tratarea si vindecarea urmatoarelor afectiuni: dureri de stomac, bronsite, raceala, afectiuni respiratorii,  afectiuni ale vezicii urinare,  abcese, laringita acuta, raguseala, rani, ulcer cronic, furuncule, hemoroizi, dureri in piept, dureri de gat.

Tinctura de Maclura adjuvant in tratarea artritei, depunerea de săruri, guta, pinteni, cancer (tratamentul cancerului pulmonar si a gâtului, precum si în caz de malignitate a adenomului de prostată), gat si alte tumori. Preparatele din maclura au proprietăti anti-carcinogene si anti-sclerotice, contribuie la cresterea functiilor de protectie ale corpului (întărirea sistemului imunitar), la efectul negativ asupra virusilor si microflorei patogene.

În uz extern, preparatele maclura sunt prescrise pentru tratamentul poliartritei, reumatismului si radiculitei. Maclura are si un efect terapeutic în cazul bolilor asociate cu metabolismul de apă-sare afectat (gută, osteocondroză, depunerea de sare în articulatii etc.). Probleme de piele - un grup de boli în tratamentul cărora maclura este capabila să ofere asistensă eficientă. Dermatită, eczemă, tot felul de ulcere, arsuri si răni - toate aceste probleme pot fi tratate prin utilizarea preparatelor de maclura.

Namolul sapropelic este un material organic format sub influenta proceselor biologice, microbiologice si fizico-chimice avand un continut organic de peste 10%. Acest namol sapropelic este de culoare neagra bogat in hidrosulfura de fier, aspect plastic-unsuros si se gaseste pe fundul apelor sarate, avand ca origine actiunea microorganismelor asupra florei si faunei din bazinul acvatic la care se asociaza substante minerale sau anorganice. Flora este constituita din alge, de tip micro si/sau macrofit, in care predomina Cladophora cristalina, iar fauna este reprezentata de Artemis Salina. Namolul este relaxant, stimuleaza circulatia sanguina, perioada de cura fiind de 15-20 de zile prin aplicatii de namol pe suprafetele cutanate care conduc la reechilibrarea organismuluiNamolul de Amara folosit in gel este un namol sapropelic de lacuri continentale.

Nuca verde Principiile active pe care le consin sunt răspunzătoare de acsiunile bactericidă, bacteriostatică, astringentă, usor hipotensivă, hipoglicemiantă, calmantă, cicatrizantă, emolientă, antitoxică, antimicotică, antisudorală, antieczematoasă si antireumatismală.  Farmacodinamic principiile active împiedică înmultirea bacteriilor, produc o sîngerare a tesuturilor, capilarelor sanguine, imprimă o actiune homeostatică locală, au o actiune usor hipotensivă, scad concentratia de glucoză din sânge, relaxează tesuturile si determină scăderea stărilor inflamatorii, înlătură toxinele din organism, stimulează digestia prin excitarea sucurilor gastrointestinale, actionează împotriva transpiratiei, suprimă diareea si înlătură inflamatiile acute ale intestinului.

PELIN NEGRU (Artemisia absinthium ) : are numeroase utilizări în medicina umană si veterinară de la noi si din alte sări: excitant al secretiilor gastrice,antiinflamator al mucoaselor gastro-intestinale, antihelmintic, antidiareic, laxativ, în hipotonie gastrică etc. Printre cele mai importante proprietăti terapeutice pe care pelinul alb le prezintă, pe care fitoterapeusii le enumeră sunt: proprietăti dezinfectante, diuretice, depurative, laxative, vermifuge, antiinflamatoare, stimulente gastric, tonic-amare si cicatrizante (intern si extern).

Extractul de muguri de viţă de vie este eficient în tratarea anginelor, inofaringitelor recidivante, în reumatismul articular acut cu valori ridicate ale ASLO (valori ridicate ale streptolizinelor), artrite la nivelul articulaţiilor mici, artrite deformante, imunodeficienţă, leucocitoză, limfocitoză, antianemic, imunostimulator

Administrare Flamingo gel pasarea focului, 175ml, Elidor:  Numai pentru uz extern ! Flammingo Gel se administreaza topic in zonele dureroase de cel putin 3-4 ori/zi.

Se poate asocia cu Venofort comprimate care asigura astfel un optim de substante active pentru protectia venoasa.

Precauții Flamingo gel pasarea focului, 175ml, Elidor:  Nu se va administra copiilor cu vârsta sub 10 ani.

Contraindicații Flamingo gel pasarea focului, 175ml, Elidor: Contraindicat persoanelor alergice sau cu sensibilitate la unul sau mai multe componente.

Prezentare  flacon 175ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review