Dr.Boici Forte, Emulgel, 70g

Dr.Boici Forte, Emulgel, 70g -  - EXHELIOS SRL
EXHELIOS SRL
P548489898

Datorata combinatiei unice de principii biologic active care actioneaza sinergic, emulgelul Dr. Boici Forte are o actiune complexa, astfel incat actiunea analgezica si antiinflamatoare a extractului de spanz este potentata de actiunea de sustinere a functiei venoase a flavonoizilor din extractul de castan. 

[...]

Descriere: Dr.Boici Forte, Emulgel, 70g

 In plus, extractul de salcie atenueaza disconfortul provocat la nivel articular, favorizand functionarea normala si mobilitatea articulatiilor.

Camforul, prin proprietatea lui de a intensifica local circulatia, joaca si rolul de promotor de absorbtie pentru principiile active din plante, imbunatatind astfel disponibilitatea acesteia de a patrunde, dupa aplicare topica, in profunzime pana la nivelul sursei durerii si inflamatiei.

Dr.Boici Forte, Emulgel, 70g este benefic pentru:

  1. luxatii, entorse, fracturi;
  2. sechele dureroase dupa traumatisme accidentale sau chirurgicale;
  3. disconfort cauzat de starile specifice reumatismului;
  4. mentinerea mobilitatii articulatiilor;
  5. oboseala sau dureri musculare;
  6. relaxare musculara dupa efort sustinut;
  7. mentinerea aspectului sanatos al pielii.

Dr.Boici Forte, Emulgel, 70g are o formula noua cu efect de incalzire usoara, imbunatatita prin calitatile „aspirinei naturale”. Datorita formulei emulgel, imbina puterea rapida de patrundere a unui gel cu actiunea prelungita a aplicarii unei creme.

Ingrediente Dr.Boici Forte, Emulgel, 70g:

Dr.Boici Forte, Emulgel, 70g contine extracte din: spanz (Helleborus purpurascens), castan (Aesculus hippocastanum) si salcie (Salix alba bark extract).

Principiile sale active sunt 100% naturale si nu contine parabeni sau alte substante cu potential nociv.

Mod de administrare Dr.Boici Forte, Emulgel, 70g:

Dr.Boici Forte, Emulgel, 70g se aplica in strat subtire pe tegumentul zonelor dureroase, de 2-3 ori pe zi, prin masaj usor. Cantitatea recomandata este de 2-3 g. Este indicata aplicarea emulgelului si dupa compresa cu Solutie Relaxanta Dr. Boici.

Formula de emulgel permite masarea usoara a zonei dorite, hidratand si ingrijind pielea si oferind astfel relaxare, confort si o stare de bine!



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review