Scutece Pampers Chilotei ,NR 7, +17 kg, 32 bucati

Scutece Pampers Chilotei ,NR 7, +17 kg, 32 bucati -  - PAMPERS
Pampers
P548490448

Cand bebelusul tau incepe sa se bata si sa se zvarcoleasca la schimbarea scutecelor, foloseste Pampers Pants cu schimbare usoara: trebuie doar sa trageti in sus pantalonii scutecei pentru a-i pune, rupti partile laterale pentru a-i scoate si lipiti-i cu banda adeziva pentru a le elimina cu usurinta. 

[...]

Descriere: Scutece Pampers Chilotei ,NR 7, +17 kg, 32 bucati

Pe timpul noptii, Scutece Pampers Chilotei ,NR 7, +17 kg, 32 bucati previn scurgerile si se potrivesc corect, oferindu-va un somn bun. Ei reusesc acest lucru datorita potrivirii circumferentiale de 360° si: taliei elastice care se adapteaza burticii bebelusului tau, miezului super-absorbant care absoarbe umezeala intr-o clipa si partilor duble de protectie din jurul picioarelor pentru a evita orice scurgere.

Scutece Pampers Chilotei ,NR 7, +17 kg, 32 bucati sunt usor de imbracat intr-o singura miscare. 4 canale de absorbtie: Ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii si prindeti-o in interiorul scutecului pentru pana la 12 ore de uscare MicroPerle absorbante: Acoperire interioara cu MicroPerle careabsoarbe si capteaza umezeala in interiorul scutecului Moale ca bumbacul: pentru confortul bebelusului tau, care simte ca poarta lenjerie intima obisnuita toata ziua Materiale mai respirabile: Ajutati aerul sa circule in jurul pielii bebelusului, mentinandu-l uscat. Elasticitate perimetrala: Potrivire elastica in jurul abdomenului si picioarelor, pentru a se adapta la miscarile bebelusului si o potrivire perfecta Easy-On: Pune intr-o singura miscare. Easy-Off: Pentru a indeparta, rupeti pur si simplu partile laterale. Pentru a evita riscul de sufocare si/sau sufocare, tineti toate materialele de ambalare departe de bebelusi si copii.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review