Scutece Pampers Active Baby, NR 6, 13-18 kg, 56 bucati

Scutece Pampers Active Baby, NR 6, 13-18 kg, 56 bucati -  - PAMPERS
Pampers
P438798804
Scutece nr. 6 Extra Large, +15 kg- Pentru ca fiecare dimineață să fie una fericită, micuțul tău are nevoie de până la 12 ore de protecție î [...]

Descriere: Scutece Pampers Active Baby, NR 6, 13-18 kg, 56 bucati

Scutece nr. 6 Extra Large, +15 kg-

Pentru ca fiecare dimineață să fie una fericită, micuțul tău are nevoie de până la 12 ore de protecție împotriva umezelii.

De aceea, scutecele Pampers Active Baby-Dry conțin Micro-Perle ce absorb și rețin până la de 30 de ori greutatea lor, izolând în siguranță umezeală.

Diminețile sunt pline de chicoteli cu scutecele Pampers Active Baby-Dry. Stratul exterior unic, super-absorbant, în contact permanent cu pielea bebelușului, este conceput pentru a absorbi rapid lichidul și a se usca cât mai repede posibil.

Diminețile fericite încep cu scutecele Pampers Active Baby-Dry.

O dimineață fericită începe cu până la 12 ore de protecție împotriva umezelii ! Strat absorbant cu textura specială și un interior care absoarbe și reține umezeala. Design nou cu personaje simpatice.

Benzi laterale fine și elastice ce se ajustează pe corp, pentru o fixare confortabilă.

Prezentare:

56 bucăți.


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review