Scutece Pampers Active Baby, NR 4, 9-14 kg, 76 bucati

Scutece Pampers Active Baby, NR 4, 9-14 kg, 76 bucati - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/ARTICOLE-INGRIJIRE-BEBE/SCUTECE - PAMPERS
Pampers
P438799987
Scutece nr. 4 Active Baby, 7-14 kg- Pampers Active Baby are un strat absorbant mult mai lung pentru nopți liniștite și un somn mai bun. Scutecele, cu
Se incarca ofertele...

Descriere Scutece Pampers Active Baby, NR 4, 9-14 kg, 76 bucati

Scutece nr. 4 Active Baby, 7-14 kg-

Pampers Active Baby are un strat absorbant mult mai lung pentru nopți liniștite și un somn mai bun. Scutecele, cu benzi care se ajustează pe corp, au un strat absorbant mult mai lung, care ține umezeala departe pentru a-i oferi micuțului tău protecție dovedită împotriva umezelii.

Pampers Active Baby oferă protecție dovedită de până la 12 ore împotriva umezelii pentru un somn liniștit. Stratul absorbant pentru nopți liniștite tine scutecul cu 50% mai uscat decât alte scutece. Ușor de schimbat.

Benzile elastice se ajustează pe corp, rămânând fixate indiferent de mișcările micuțului tău.

Noile scutece Pampers Active Baby sunt flexibile și îi permit micuțului tău să se miște confortabil.

Prezentare: 

76 bucati


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.