Termometru Digital Baie/Camera 480/00, Avent Philips

  • -10%
Termometru Digital Baie/Camera 480/00, Avent Philips -  - PHILIPS AVENT
P548490827

Termometru Digital Baie/Camera 480/00, Avent Philipseste prietenul tau din dormitor si din timpul baii.

Descriere Termometru Digital Baie/Camera 480/00, Avent Philips

Te ajuta sa monitorizezi cu usurinta temperatura camerei sau a apei, in timp ce micutul tau ii inspecteaza petalele jucause.

Baie confortabila la o temperatura sigura

Bucurati-va de incredere deplina in confortul bebelusului dvs. in timpul baii. Folositi termometrul pentru a verifica daca apa de baie se mentine intre 36,5°C si 38°C. Pastrati-o sub 39°C pentru siguranta bebelusului dumneavoastra.

Afisaj digital vertical

Stim ca aveti deja mainile ocupate, asa ca am proiectat afisajul nostru digital precis pentru a sta in pozitie verticala pentru o citire clara si usoara, chiar si dintr-o privire.

Un somn minunat incepe cu o temperatura perfecta a camerei

Ajutati-va bebelusul sa doarma linistit si dulce mentinand temperatura camerei la aproximativ 18°C. Nu prea rece. Nici prea confortabila. Exact ceea ce trebuie!

Design tactil cu standarde inalte de siguranta

Termometrul pentru baie si dormitor ar trebui sa fie la fel de distractiv pentru bebelusul dvs. pe cat este de linistitor pentru dvs. Asadar, indiferent de varsta copilului dumneavoastra, ne-am asigurat ca respecta toate standardele de siguranta la care va asteptati.

Designul tactil este sigur si distractiv

Complet rezistent la apa si proiectat sa pluteasca, termometrul pentru baie si dormitor este un companion la indemana in timpul baii. Astfel, tu si copilul tau va puteti bucura de inca un moment fericit impreuna.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review