Medel Termometru Digital Flexibil - Flexo10

P459820757
  • -10%
Medel Termometru Digital Flexibil - Flexo10 - TERMOMETRE - MEDEL
Medel
Prevăzut cu semnal sonor ce informează că temperatura a fost măsurată Memorează ultima temperatură măsurată Se poate măsura temperatura și în timpul băii, fiind rezistent [...]

Medel Termometru Digital Flexibil - Flexo10

Prevăzut cu semnal sonor ce informează că temperatura a fost măsurată Memorează ultima temperatură măsurată Se poate măsura temperatura și în timpul băii, fiind rezistent la apă Metode de măsurare a temperaturii Temperatura bucală (în gură): Poziționați termometrul într-unul dintre cele 2 buzunare de sub limbă în stânga sau în dreapta bazei limbii. Senzorul de măsurare trebuie să fie în contact cu țesutul. Închideți gura și respirați regulat pe nas pentru ca măsurătoarea să nu fie influențată de aerul inspirat/expirat. Nu mâncați și nu beți înainte de măsurătoare. Timp aproximativ de măsurare: 15-19 secunde. Temperatura rectală (în rect): Aceasta este cea mai de încredere metoda de măsurare și este în special potrivită pentru bebeluși și copii mici. Introduceți cu grijă vârful termometrului în rect aproximativ 2 cm. Timp aproximativ de măsurare: 9-11 secunde. Temperatura axilară (sub axila): Din punct de vedere medical, această măsurătoare oferă rezultate imprecise și nu ar trebui utilizată dacă este nevoie de rezultate exacte. Timp aproximativ de măsurare: 22-29 secunde. Se recomandă extinderea măsurătorii până la 2-3 minute pentru siguranța unei măsurători precise. Curățarea și dezinfectarea Cea mai bună metodă pentru curățarea vârfului termometrului este dezinfectarea lui cu o cârpă umezită cu acool etilic, 70%. Nu curățați cu solvenți abrazivi. Dispozitiv medical clasa II-a.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review