Termometru digital Thermoval kids, Hartmann

Termometru digital Thermoval kids, Hartmann -  - HARTMANN
Hartmann
P438798503
Harmann Thermoval Rapid Kids este un termometru digital cu timp scurt de masurare a temperaturii (10 secunde!). Masurarea temperaturii se poate face la nivelul cavitatii bucale, axilar, cat si rectal. [...]

Descriere: Termometru digital Thermoval kids, Hartmann

Harmann Thermoval Rapid Kids este un termometru digital cu timp scurt de masurare a temperaturii (10 secunde!). Masurarea temperaturii se poate face la nivelul cavitatii bucale, axilar, cat si rectal. Harmann Thermoval Rapid Kids este disponibil in trei culori cu desene atragatoare pentru copii. Are un ecran cu afisaj mare si, pentru o evidenta mai buna, memoreaza ultima valoare afisata a temperaturii. Harmann Thermoval Rapid Kids emite semnal acustic ce indica sfarsitul procesului de masurare a temperaturii si este prevazut cu baterii pentru 4000 de masuratori.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review