Termometru Clasic Fara Mercur Ecotemp, Medel

Termometru Clasic Fara Mercur Ecotemp, Medel - TERMOMETRE - MEDEL
Termometru Clasic Fara Mercur Ecotemp, Medel - TERMOMETRE - MEDEL
Termometru Clasic Fara Mercur Ecotemp, Medel - TERMOMETRE - MEDEL
Termometru Clasic Fara Mercur Ecotemp, Medel - TERMOMETRE - MEDEL
Medel
P548491346

Ecologic (fara mercur).

[...]

Descriere: Termometru Clasic Fara Mercur Ecotemp, Medel

Precis

Se poate dezinfecta (cu solutii de dezinfectat la rece)

Prevazut cu carcasa rigida de plastic. Carcasa special conceputa permite scuturarea necesara coborarii coloanei de galinstan.

Termometrul medical fara mercur este un tip de dispozitiv de masurare a temperaturii pacientului la nivel oral, axilar sau rectal.

Produsul este fabricat in conformitate cu EN12470-1:2000+A1:2009, Termometre medicale - Partea 1: Termometre de sticla cu lichid metalic cu dispozitiv maximal.

Conditiile de utilizare: intervalul de masurare a temperaturii trebuie sa ­fie intre 35℃ si 42℃, iar temperatura mediului trebuie sa ­fie intre 20℃ si 30 ℃; daca temperatura de depozitare este mai mica de 20℃ va rugam sa puneti termometrele intr-o camera la o temperatura cuprinsa intre 20℃ si 30℃ timp de cel putin 1-2 ore sau intre 30℃ si 35℃ timp de zece minute inainte de utilizare sau testare. Temperatura trebuie sa fi­e mai mica de 42℃ atunci cand este depozitat si transportat;

Resetarea termometrului: dupa utilizare scuturati termometrul pentru ca lichidul metalic sa ajunga in partea de jos, apoi curatati-l si puneti-l in carcasa de protectie din plastic pentru a evita orice deteriorare.

Atentionare privind scuturarea: tineti bine capatul termometrului cu degetul mare si aratator si cu atentie scuturati termometrul usor de mai multe ori pana cand lichidul ajunge in partea de jos.

Proceduri de operare

1. Coloana de lichid trebuie sa coboare sub semnul cu cifra cea mai mica de pe scara termometrului inainte de utilizare, apoi termometrul medical se curata si dezinfecteaza in alcool medicinal sau se pune intr-un tub de plastic dezinfectat.

2. La utilizarea orala - termometrul medical se pune sub limba pacientilor, iar acestia trebuie sa tina gura inchisa.

3. La utilizarea rectala - pe termometrul medical se aplica o cantitate mica de crema lubri­fianta inainte de introducerea acestuia in rect.

4. La utilizarea axilara - termometrul medical se aseaza in axila, iar pacientii trebuie sa tina bratul cat mai aproape de corp.

AVERTISMENT:

1. Avertizati pacientii cu privire la mestecare, vorbire si joaca atunci cand sunt aplicate termometre medicale sub limba.

2. Copiii bolnavi trebuie sa stea linistiti si trebuie sa tineti capatul termometrului medical pentru uz rectal, in cazul in care acesta este introdus prea adanc sau aluneca din rect.

3. Evitati sa faceti baie, sa mancati sau sa fumati cu o jumatate de ora inainte de a masura temperatura corpului.

4. Nu este conceput pentru aplicatii speciale (de exemplu termometre pentru bebelusi prematuri, termometre pentru ovulatie).

DATE TEHNICE

Domeniu de masurare: 35 °C - 42 °C

Rezolutie: 0,1 °C

Precizie: +0.1°C / -0.15 °CData ultimei actualizari: 2024-02-23 11:07:49
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review