Zerostat VT cu Babymask huf puf kit, Cipla

Zerostat VT cu Babymask huf puf kit, Cipla -  - CIPLA EUROPE NV
P438798937
Cutie de luat in calatorii zerostatVT spacer cu masca pentru copii atasata si pliant cu instructiuni de utilizare. Caracteristici: huf puf kit este un kit gata de utilizare, care include [...]

Descriere: Zerostat VT cu Babymask huf puf kit, Cipla

Cutie de luat in calatorii zerostatVT spacer cu masca pentru copii atasata si pliant cu instructiuni de utilizare. Caracteristici: huf puf kit este un kit gata de utilizare, care include babymask si zerostatVT spacer intr-o cutie cu aspect atractiv pentru copii. Cutia unica de depozitare este prevazuta cu spatiu suficient pentru a pastra inhalatorul copilului dvs. alaturi de huf puf kit. huf puf kit este un dispozitiv care faciliteaza administrarea medicamentelor inhalate la copii sub 4 ani care au nevoie de un inhalator. Cu ajutorul acestui kit, copilul poate inhala o doza completa de medicament, respirand normal pe gura. Astfel, copilul poate obtine beneficii maxime de pe urma administrarii medicamentului. Forma mastii babymask se potriveste confortabil peste fata copilului. Ventilul de exhalare este prevazut cu o gura de evacuare a aerului exhalat si faciliteaza respiratia. Se recomanda utilizarea unei noi masti baby mask la fiecare 6 luni.

Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review