Nebulizator Dr.Life delfin

Nebulizator Dr.Life delfin -  - DR. LIFE
DR. LIFE
P438798439
Nebulizator Delfin Nimo Dr. Life: aparat pentru aerosoli cu un design atractiv ce il face usor de acceptat de catre copii, utilizat in tratarea astmului sau a infectiilor cailor respiratorii [...]

Descriere: Nebulizator Dr.Life delfin

Nebulizator Delfin Nimo Dr. Life: aparat pentru aerosoli cu un design atractiv ce il face usor de acceptat de catre copii, utilizat in tratarea astmului sau a infectiilor cailor respiratorii superioare. Transforma medicamentele lichide in vapori, obtinandu-se particule de medicament de dimensiuni optime (maxim 5µ) ce asigura un tratament eficient. Este silentios si usor de transportat datorita dimensiunilor reduse, permite desfasurarea normala a respiratiei in timpul tratamentului, generand un reziduu medicamentos minim si avand un flux de aerosoli special adaptat. Pachetul contine: 1 kit de nebulizare adult, 1 kit de nebulizare copii, 1 cupa de nebulizare, 1 tub de aer, 1 piesa pentru gura, 5 filtre, manual de utilizare, certificat de garantie. Cantitate: 1 buc.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review