LAICA Aparat aerosoli cu ultrasunete, MD6026,

LAICA Aparat aerosoli cu ultrasunete, MD6026 - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/APARATURA-DISPOZITIVE-MEDICALE/NEBULIZATOARE - LAICA
Laica
P438795584
Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 pentru copii si adulti Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 dispune de cel mai nou design si cea mai performanta tehnologie, fiind caracterizat
Se incarca ofertele...

Descriere LAICA Aparat aerosoli cu ultrasunete, MD6026,

Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 pentru copii si adulti

Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 dispune de cel mai nou design si cea mai performanta tehnologie, fiind caracterizat de o silentiozitate exceptionala.

Din acest motiv este ideal pentru copii care de obicei se sperie de zgomotul facut de alte aparate.

Terapia cu aerosoli este eficienta in tratamentul afectiunilor pulmonare, traheitei, astmului, bronsitei, sinuzitei si alergiilor; poate inlatura de asemenea neplacerile cauzate de raceli si iritatii alergice si atenua stimulii care produc tusea, durerea si senzatia de compresie din sinusurile paranazale, facilitand expectorarea.

Cu ajutorul aparatului de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026, preparatele pentru inhalare sunt transformate, prin oscilarea unui cristal piezoelectric prezent in aparat, in microparticule de lichid dispersate in aer.

Aceste particule, de dimensiuni cuprinse intre 1 si 5 microni, reusesc sa penetreze pana in adancimile cailor respiratorii, ducand principiile active in punctele corecte si in mod concentrat.

Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 este complet silentios, poate fi utilizat si la bebelusi in timpul somnului.

Specificatii tehnnice:

- principiul de functionare: aparat de aerosoli cu ultrasunete; marimea medie a particulelor: 3,4 microni; volum maxim de produs de inhalare: 8ml; capacitate de vaporizare: circa 0,4 ml/min; capacitatea capsulei de medicament: maxim 15 cc; dimensiuni: L=15, l=11, h=10; greutate: 350 grame.

Pachetul contine: aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026; masca pt copii, masca pt adulti, dispozitiv pentru gura, capsule pt medicament (40 buc. incluse), racord la masti, transformator; certificat de garantie (2 ani); manual de utilizare in lb. romana. Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 se alimenteaza la priza.

Aparatul de aerosol Laica MD6026 este in garantie 2 ani.

Aparatul de aerosoli Laica MD6026 este fabricat cu respectarea normelor europene actuale in materie de criterii de fabricatie pt siguranta aparaturii cu utilizare electromedicala (Norma EN 60601-1).

Acesta este un dispozitiv medical.Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.