Lotiune plaja copii, SPF 50+, Elmiplant

Lotiune plaja copii,  SPF 50+, Elmiplant -  - SARANTIS SA
SARANTIS SA
P459798826

Lotiune cu protectie solara Elmiplant Sun Kids SPF 50 pentru copii, 200 ml Optimum sun technology: 4 nivele de protectie solara (UVB+UVA+VL+IRA), ce acopera un spectru larg

[...]

Descriere: Lotiune plaja copii, SPF 50+, Elmiplant

Lotiune cu protectie solara Elmiplant Sun Kids SPF 50 pentru copii, 200 ml Optimum sun technology: 4 nivele de protectie solara (UVB+UVA+VL+IRA), ce acopera un spectru larg de radiatii solare responsabile pentru imbatranirea prematura a pielii. 100% Ingrediente naturale. Solutii inovatoare de protectie pentru produsele destinate copiilor si bebelusilor cu Pro-vitamina D si Beta Glucan 100% naturale. Acestea ajuta la stimularea sistemului defensive propriu, intarindu-i rezistenta la radiatiile UV. Texturi lejere, pentru o absorbtie rapida si arome incantatoare.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review