Clavusin Solutie, 10 ml, Meduman Viseu

Clavusin Solutie, 10 ml, Meduman Viseu -  - SC MEDUMAN SA
I7844
Compozitie: 100 g solutie cutanata contine acid salicilic 19,30 g acid acetic glacial 19,30 g si excipienti: clei de nitroceluloza (Ago II), alcool etilic, acetona. Indicatii: Tratamentul calozitatilor ( [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Clavusin Solutie, 10 ml, Meduman Viseu

Compozitie:

100 g solutie cutanata contine acid salicilic 19,30 g acid acetic glacial 19,30 g si excipienti: clei de nitroceluloza (Ago II), alcool etilic, acetona. Indicatii: Tratamentul calozitatilor (bataturilor)

Contraindicatii:

Alergie la salicilati, la acid acetic sau la oricare dintre excipientii produsului. Dermatoze umede, legiuni cutanate infectate, plagi deschise Aplicarea la nivelul mucoaselor. Aplicarea la nivelul globului ocular.

Administrare:

Solutia cutanata se aplica local prin pensulare direct pe calozitati (batatura),(fara a se atinge tegumentul sanatos din jur) dupa o prealabila baie a picioarelor cu apa calda. Procedeul se repeta timp de 3 seri consecutiv dupa care se indeparteza formatiunile decapate. Tratamentul dureaza pana la indepartarea completa a calozitatii (bataturii).

Precautii:

Nu se recomanda:

-aplicarea pe suprafete corporale intinse datorita riscului dc trecere in circulatia sistemica.

-aplicarea pe tegumentul Sanatos.

-utilizarea la copii cu varsta mai mici de 7 ani.

Se recomanda prudenta in cazul utilizarii cheratoliticelor la pacientii cu arterita periferica, diabet zaharat sau neuropatii. In cazul lipsei de raspuns la tratament se recomanda reevaluarea etiologiei si a conduitei terapeutice (masuri ortopedice de corectie ale suprafetelor de sprijin, incaltamintei).

Prezentare:

10 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review