Crema keratolitica pentru indepartarea bataturilor Clavos, 4 g, Tis

  • -10%
Crema keratolitica pentru indepartarea bataturilor Clavos, 4 g, Tis - TRATAMENTE - TIS FARMACEUTIC
I7398

Crema keratolitica pentru inlaturarea bataturilor. Reduce fenomenul de ingrosare a pielii, care se manifesta in profunzimea epidermei si este insotit de aparitia durerii la simpla atingere a terminatiilor nervoase.

[...]

Descriere: Crema keratolitica pentru indepartarea bataturilor Clavos, 4 g, Tis

Proprietăți:

Crema keratolitică pentru înlăturarea bătăturilor.

Reduce fenomenul de îngroșare a pielii, care se manifestă în profunzimea epidermei și este însoțit de apariția durerii la simpla atingere a terminațiilor nervoase.

Înlătură celulele moarte (din care este formată bătătură) prin dizolvare. Baza grasă, alcătuită din excipienți naturali, compatibili cu pielea, facilitează aplicarea produsului, nu afectează tegumentele vecine zonei lezate și favorizează cicatrizarea.

Crema se îndepărtează prin spălare cu apă caldă. Ingrediente: Acid salicilic, ulei de tebentină, ceară de albine

Mod de utilizare:

Se aplică local, cu ajutorul unei baghete pe pielea îngroșată sau pe bătătură. Se protejează pielea din jur cu ajutorul unei creme grase. Tratamentul durează până la dispariția bătăturii sau pielii îngroșate.

Prezentare:

4 g



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review