Rene Furterer Sampon Forticea, 200ml

P459820695
  • -8%
Rene Furterer Sampon Forticea, 200ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE S.A.S.
Sampon de stimulare FORTICEA Pentru toate tipurile de păr. Cu extract natural Pfaffia pentru a energiza scalpul și un amestec de uleiuri esențiale de portocală, lavanda şi rozmarin, [...]

Rene Furterer Sampon Forticea, 200ml

Sampon de stimulare FORTICEA Pentru toate tipurile de păr.

Cu extract natural Pfaffia pentru a energiza scalpul și un amestec de uleiuri esențiale de portocală, lavanda şi rozmarin, pentru curățarea activă și pentru stimularea microcirculației scalpului, acest șampon pentru utilizare zilnică vă ajuta să sporiți eficacitatea produselor pentru părul cu tendința de subțiere.

Proprietăți:

Formula pentru utilizare zilnică îmbunătățește eficacitatea produselor pentru părul subțire. Extractul natural Pfaffia ajută la energizarea scalpului și optimizarea mediului pentru un păr puternic și sănătos. Uleiurile esențiale de portocală, lavanda și rozmărin detoxifică scalpul și stimulează microcirculația. Inulină cu rol de descurcare lasă părul ușor de aranjat.

Utilizare:

Aplicați pe scalpul umed și pe păr. Masați bine până când face spumă și lăsați să acționeze timp de 1-3 minute. Clătiți bine.

Ingrediente:

WATER, SODIUM MYRISTOYL GLUTAMATE, SODIUM LAURETH SULFATE, INULIN, DECYL GLUCOSIDE, ALCOHOL, PROPANEDIOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, AGAR, ALGIN, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, CITRIC ACID, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE, FRAGRANCE, GLYCERIN, LAURYL BETAINE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, MICĂ, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, PEG-4, PFAFFIA PANICULATĂ ROOT EXTRACT, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-39, POLYSORBATE 20, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, SILICA, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, ȚIN OXIDE, TITANIUM DIOXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, TRIDECETH-6.

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review