Snup 1mg/ml 15ml spray nazal

Snup 1mg/ml 15ml spray nazal -  - STADA M&D SRL
P459792760

SNUP 0,5 mg/ml spray nazal, soluţie Pentru utilizarea la copii cu vârsta între 2 și 6 ani. Clorhidrat de xilometazolină. 1 ml de spray nazalsoluţie

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Snup 1mg/ml 15ml spray nazal

SNUP 0,5 mg/ml spray nazal, soluţie

Pentru utilizarea la copii cu vârsta între 2 și 6 ani.

Clorhidrat de xilometazolină. 1 ml de spray nazalsoluţie conţine clorhidrat de xilometazolină 0,5 mg.

Fiecare pulverizare (aproximativ 0,09 ml soluție) conţine clorhidrat de xilometazolină 0,045 mg. Excipienti: Dihidrogenofosfat de potasiu Apă de mare purificată Apă purificată

Mod de administrare:

Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur. Nu depășiți doza și durata tratamentului recomandate.

La copiii cu vârsta între 2 și 6 ani, atunci când este necesar, se administrează 1 puf de spray nazal în fiecare nară, de până la de trei ori pe zi. Scoateți capacul din plastic de pe picurător.

La prima administrare, pulverizați cel puțin cinci pufuri în aer, până când se obține o ceață de soluție pulverizată consistentă. Pentru toate administrările ulterioare, sprayul nazal este gata pentru a fi utilizat la prima pulverizare.

Prezentare:

10 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review