Sampon medicinal, 120 ml, Tis

  • -4%
Sampon medicinal, 120 ml, Tis -  - TIS FARMACEUTIC
P21107

Proprietăți: Antimicrobian și antiseboreic. Produsul ajută la îndepărtarea cojilor formate la nivelul scalpului și a mirosului neplăcut, specifice unor afecțiuni ale pielii capului (dermatite seboreice, mă

[...]

Descriere: Sampon medicinal, 120 ml, Tis

Proprietăți:

Antimicrobian și antiseboreic. Produsul ajută la îndepărtarea cojilor formate la nivelul scalpului și a mirosului neplăcut, specifice unor afecțiuni ale pielii capului (dermatite seboreice, mătreață).

Componentele active sunt încorporate într-o bază de curățare care asigură efectul optim și calitatea de spălare. Prin acțiunea sinergică a componentelor se obține o scădere a secreției de sebuum la nivelul glandelor sebacee, eliberându-se astfel orificiile secretorii. Astfel se reduce și apoi se stopează formarea matreții.

Ingrediente:

Rezorcina, acid salicilic, alantoina, mentol, extracte naturale (salvie, mentă).

Rezorcina este un compus keratolitic și antiseptic.

Acidul salicilic este antiseptic, antimicotic; are acțiune keratoplastică locală; este utilizat pentru curățarea leziunilor scuamoase ale pielii.

Alantoina stimulează regenerarea celulelor, prezintă acțiune keratolitică și calmează iritațiile. Extractele de salvie și mentă au acțiune antioxidantă, antiseptică, tonică, antiseboreică, antipruriginoasă. Recomandări: Mătreață, dermatită seboreică, psoriazis la nivelul pielii acoperite de păr.

Mod de utilizare:

Se aplică pe părul umed, se masează bine pielea capului timp de 5 min; apoi se clătește cu apă caldă din abundență. Produsul se folosește de 1-2 ori pe săptămână până la dispariția afecțiunii, dar nu mai mult de 30 de zile. Se recomandă, apoi, spălarea părului, timp de 2 săptămâni, cu ȘAMPON MEDICINAL DE ÎNTREȚINERE.

Prezentare:

120 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review