Klorane Sampon Urzica, 400 ml

P438796229
  • -10%
Klorane Sampon Urzica, 400 ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - KLORANE
Klorane

Klorane șampon cu extract de urzică de la Laboratoarele Pierre Fabre este un produs recomandat în special părului gras datorită acțiunii sale antiseboreice. Șamponul facilitează descurcarea părului,

[...]

Descriere: Klorane Sampon Urzica, 400 ml

Klorane șampon cu extract de urzică de la Laboratoarele Pierre Fabre este un produs recomandat în special părului gras datorită acțiunii sale antiseboreice.

Șamponul facilitează descurcarea părului, este hipoalergic și datorită extractului de urzică, reechilibrează secrețiile sebacee. După spălare, părul rămâne mătăsos și plin de volum.

Klorane Șampon cu extract de urzică de la Laboratoarele Pierre Fabre, utilizat cu regularitate, previne îngrășarea părului și rărește intervalele de timp în care este necesară spălarea lui.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review