Crema Daily Use Sunscreen, SPF 50+, 50 ml, Synergy Therm

  • -7%
Crema Daily Use Sunscreen, SPF 50+, 50 ml, Synergy - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA/CREME-HIDRATARE - SYNERGY THERM
P548487544

Crema hidratantă cu factor de protectie solară cu spectru larg SPF 50+ oferă protecție împotriva razelor UVA și UVB și este potrivită tuturor tipurilor de ten. Se aplică și se absoarbe ușor, repară bariera cutanată și oferă o senzație imediată de confort și hidratare, dar totodată nu încarcă tenul.

Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Achizitioneaza oricare produs Synergy Therm si primesti O APA TERMALA SYNERGY THERM 50 ml

Descriere Crema Daily Use Sunscreen, SPF 50+, 50 ml, Synergy Therm

Crema hidratantă cu factor de protectie solară cu spectru larg SPF 50+ oferă protecție împotriva razelor UVA și UVB și este potrivită tuturor tipurilor de ten. Se aplică și se absoarbe ușor, repară bariera cutanată și oferă o senzație imediată de confort și hidratare, dar totodată nu încarcă tenul. Prin combinarea a trei ingrediente de protecție solară precum Avobenzone, Metoxicinamat de Etilhexil și Metoxidibenzoilmetan de Butil oferă o protecție UV cu spectru complet și o senzație de piele foarte ușoară, iar formula încapsulată asigură o protecție uniformă.

Ingrediente:
Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Panthenol, Prunus Amygdalus dulcis oil, Imperata Cylindrica Root Extract, Phenoxyethanol,   Tocopherol , Acetyl Hexapeptide-8,  Caprylyl Glycol, Lecithin, 1,3-Butylene Glycol,  Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate

Mod de utilizare:
Se aplică dimineața pe față și gât cantitatea aferentă unui deget de produs. Se recomandă reaplicarea frecventă pentru a menține gradul de protecție necesar.

Precautii:
Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului. A se păstra în loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare și de îngheț, la temperaturi cuprinse între 5°C și 25°C.

Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.