The Ordinary Niacinamida 10%+Zn 1%, 30 ml

The Ordinary Niacinamida 10%+Zn 1%, 30 ml - CREME-HIDRATARE - THE ORDINARY
The Ordinary
P459800032
Niacinamida (Vitamina B3) este indicată în reducerea petelor de pe piele și a congestie. O concentrație mare de 10% din această vitamină este susținută de sarea de zinc [...]

Descriere: The Ordinary Niacinamida 10%+Zn 1%, 30 ml

Niacinamida (Vitamina B3) este indicată în reducerea petelor de pe piele și a congestie. O concentrație mare de 10% din această vitamină este susținută de sarea de zinc a Acidului Carboxilic Pirolidon, pentru a echilibra aspectul vizibil al sebumului.

Contraindicații:

Dacă se folosesc formule cu Vitamina C pentru îngrijirea pielii, ar trebui să alternați cu acest produs. Ideal este ca produsele cu Vitamina C să fie folosite seara iar formula cu Niacinamida 10% + Zinc 1% dimineața. Altfel Niacinamida poate afecta integritatea formei pure a Vitaminei C.

Ingrediente:

Aqua (Water), Niacinamide, Pentylene Glycol, Zinc PCA, Tamarindus Indica Seed Gum, Xanthan Gum, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Nu conține: apa, ulei, silicon, nuci, alune sau alte derivate.

Mod de folosire:

Aplicați pe întreaga față dimineața și seara, înainte de a aplica creme cu formule mai grele. Ph: 5.50 - 6.50. Nu este testat pe animale. Produs vegan.

Atenție! Evitați contactul cu ochii și zona acestora. Daca în urma utilizării prezentați iritații, opriți folosirea produsului și consultați un specialist.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review