Crema hidratanta cu vitamine, musetel, Q4U, 50ml, Tis

  • -3%
Crema hidratanta cu vitamine, musetel, Q4U, 50ml, Tis - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA/CREME-HIDRATARE - TIS FARMACEUTIC
P27983
Crema cu acid hialuronic, vitamine (A, E) si extract natural de musetel, hidrateaza si protejeaza tenul. Textura lejera permite o aplicare usoara, astfel incat produsul poate fi folosit pentru orice

Descriere Crema hidratanta cu vitamine, musetel, Q4U, 50ml, Tis

Crema cu acid hialuronic, vitamine (A, E) si extract natural de musetel, hidrateaza si protejeaza tenul. Textura lejera permite o aplicare usoara, astfel incat produsul poate fi folosit pentru orice tip de ten, atat ziua cat si noaptea.

Beneficii:

Extractul de musetel are rol protector datorita proprietatilor antimicrobiene si calmante. Acidul hialuronic se gaseste in compozitia pielii, avand un rol deosebit in procesul natural de regenerare tisulara.

Vitaminele A, E, compusii antioxidanti si antiinflamatori prezenti in uleiurile de catina si musetel, precum si principiile active continute in extractul de licviritie previn fenomenul de imbatranire prematura a pielii si ii redau acesteia calitatile naturale (tonus, elasticitate, fermitate).

Mod de utilizare:

Se aplica zilnic pe tenul in prealabil curatat, cu masaj usor. Ingrediente active: Acid hialuronic, vitamina A, vitamina E, extracte si uleiuri naturale (musetel, licviritie, catina).



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.