Crema speciala pentru piele foarte uscata Lipobase Repair, 30 g, Astellas

  • -9%
Crema speciala pentru piele foarte uscata Lipobase Repair, 30 g, Astellas -  - ASTELLAS
ASTELLAS
P21250
Indicatii: Lipobase REPAIR prima crema pentru îngrijirea pielii uscate, are un efect concomitent rapid si de durata datorita unui complex lipidic natural identic. Odata aplicata, suplineste necesarul sintetizat de piele [...]

Descriere: Crema speciala pentru piele foarte uscata Lipobase Repair, 30 g, Astellas

Indicatii:
Lipobase REPAIR prima crema pentru îngrijirea pielii uscate, are un efect concomitent rapid si de durata datorita unui complex lipidic natural identic. Odata aplicata, suplineste necesarul sintetizat de piele pe mai multe zile, permitându-i acesteia refacerea rapida.
Lipobase REPAIR este cel care adauga pielii substante identice cu substantele grase produse de piele.
Aceste substante grase patrund adânc în piele unde sunt retinute pentru a fi eliberate la nevoie. Acestea asigura o refacere eficienta a barierei de protectie a pielii pentru mai mult de 24 de ore dupa numai o singura aplicare.
Lipobase REPAIR contine de asemenea alte substante grase care reduc evaporarea mai eficient decât cremele obisnuite, chiar în primele 4-6 ore.
Nu contine parfum, coloranti sau conservanti. Contine 63% grasimi.
Compozitie:
Apa purificata, ulei mineral, glicerol, sorbitan oleat, ceara carnauba, ceramid 3, acid oleic, acid palmitic, colesterol, parafina solida, petrolat alb.
Administrare:
Folositi Lipobase REPAIR atunci când alte creme simple nu sunt suficiente pentru a va mentine pielea neteda si supla.
De regula, este suficienta aplicarea Lipobase REPAIR o data pe zi, ideal seara. De asemenea se poate aplica mai des, ori de câte ori este nevoie.
Deoarece Lipobase REPAIR se mentine mult timp pe piele, folositi o cantitate mica de fiecare data.
Prezentare:
30 g 


Data ultimei actualizari: 2023-12-27 13:20:07
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review