Detergent pentru Biberoane, Jucarii si Vase - Bebble Bottle, Toy & Dish Wash, 500 ml

  • -5%
Detergent pentru Biberoane, Jucarii si Vase - Bebble Bottle, Toy & Dish Wash, 500 ml -  - BEBBLE
Bebble
P459792583
Detergent pentru Biberoane, Jucarii si Vase - Bebble Bottle, Toy & Dish Wash, 500ml: detergent delicat, special conceput pentru curatarea obiectelor ce vin in contact cu bebelusul (tacamuri, biberoane, jucarii), cu [...]

Descriere: Detergent pentru Biberoane, Jucarii si Vase - Bebble Bottle, Toy & Dish Wash, 500 ml

Detergent pentru Biberoane, Jucarii si Vase - Bebble Bottle, Toy & Dish Wash, 500ml: detergent delicat, special conceput pentru curatarea obiectelor ce vin in contact cu bebelusul (tacamuri, biberoane, jucarii), cu o formula hipoalergenica cu ingrediente active, complet solubile in apa si biodegradabile, ce elimina eficient urmele de lapte, mancare si diverse impuritati fara sa lase reziduuri chimice pe suprafetele curatate. Contine glicerina ce lasa pielea mainilor moale si hidratata. Produs testat dermatologic, fara parabeni, alcool sau coloranti artificiali.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review