Ulei pentru masaj anticelulitic, Cellufight, 200 ml, Elmiplant

Ulei pentru masaj anticelulitic,  Cellufight, 200 ml, Elmiplant -  - SARANTIS SA
SARANTIS SA
I4674

Descriere Ulei pentru masaj anticelulitic Elmiplant Cellufight, 200 ml Dupa un masaj energic cu Uleiul anticelulitic Cellulight, celulita va aluneca de pe pielea ta! Cellulight este un cocktail exotic si

[...]

Descriere: Ulei pentru masaj anticelulitic, Cellufight, 200 ml, Elmiplant

Descriere Ulei pentru masaj anticelulitic Elmiplant Cellufight, 200 ml Dupa un masaj energic cu Uleiul anticelulitic Cellulight, celulita va aluneca de pe pielea ta! Cellulight este un cocktail exotic si indraznet de ingrediente anticelulitice naturale. Continand de 2-3 ori mai multa cafeina decat cafeaua sau ceaiul, Guarana creste metabolismul si dreneaza toxinele din tesuturi. Uleiul de masline iti hraneste si hidrateaza pielea, restabilindu-i supletea si fermitatea, in timp ce Vitamina E protejeaza eficient echilibrul natural al pielii. Uleiul anticelulitic pentru masaj este una din cele mai bune solutii de a scapa de aspectul de “coaja de portocala”. Rolul lui este de a actiona direct pe suprafetele afectate de celulita, de a reda supletea si elasticitatea pielii si de a activa circulatia sangelui. Mod de folosire: Masati zonele afectate de celulita, de 2 ori pe zi, timp de cel putin 8 saptamani. Pentru rezultate optime, este recomandata utilizarea de 2 ori pe saptamana a Cremei exfoliante de dus pentru a elimina celulele moarte si a pregati pielea de masaj.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review