Avene Cicalfate+ Gel Masaj, 30ml

P479849655
  • -10%
Avene Cicalfate+ Gel Masaj, 30ml - CREME-ANTICELULITA-SI-VERGETURI - AVENE
AVENE

Gelul de masaj pentru cicatrizare Cicalfate+ contribuie la îmbunătățirea aspectului cicatricilor datorită asocierii de ingrediente active și texturii de gel care creează un film protector pe piele și ajută la masarea zonelor cu cicatrici.

[...]

Avene Cicalfate+ Gel Masaj, 30ml

Gelul de masaj pentru cicatrizare Cicalfate+ contribuie la îmbunătățirea aspectului cicatricilor datorită asocierii de ingrediente active și texturii de gel care creează un film protector pe piele și ajută la masarea zonelor cu cicatrici.

Proprietăți:

Siliconi concentrați cunoscuți pentru eficacitatea asupra cicatricilor, în combinație cu ingredientul activ principal [C+ Restore]TM* și Acid Hialuronic care ajută la îmbunătățirea aspectului cicatricii, menținând un grad ridicat de hidratare

Bogat în Apă Termală Avene, calmează disconfortul de la nivelul epidermului

Rezultate:

Cicatricile/rănile sunt netezite, mai moi și mai ușor de suportat.

Testat sub control dermatologic asupra cicatricilor post-operatorii.

Caracteristici:

Formulă creată pentru a minimiza riscul unei reacții alergice - Non-comedogenică.

Substante active:

Siliconi concentrați 

 [C+ Restore]TM* 

Acid Hialuronic c

Bogat în Apă Termală Avene"

Compozitie:

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). DIMETHICONE. GLYCERIN. HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. DIMETHICONOL. AQUA-PHILUS DOLOMIAE FERMENT FILTRATE. ARGININE. COPPER SULFATE. DIMETHICONE CROSSPOLYMER. POLYSORBATE 60. SODIUM BENZOATE. SODIUM HYALURONATE. SORBITAN ISOSTEARATE. TROMETHAMINE, WATER (AQUA) XANTHA GUM. ZINC SULFATE.

Mod de utilizare:

Aplicați de două ori pe zi pe pielea curățată anterior și masați ușor zona (conform indicațiilor suplimentare din interiorul cutiei).

Precautii:

Aplicați după re-epitelizarea pielii sau după îndepărtarea firelor post-operatorii. Nu aplicați pe rănile deschise.

Evitați contactul cu ochii. Utilizați peste pielea re-epitelizată. Evitați expunerea la soare a zonelor cu cicatrici. Aplicață măsurile de protecție solară acoperind zonele cu cicatrici cu îmbrăcăminte adecvată și cu creme cu SPF.

Exclusiv pentru uz extern.

Prezentare:
30ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review