Crema antivergeturi, 500 ml, Tis

  • -6%
Crema antivergeturi, 500 ml, Tis -  - TIS FARMACEUTIC
I7436

Proprietăți: Cremă ușoară, care asigură pielii o întreținere optimă, prin menținerea hidratării permanente (acizii grași esențiali din uleiul de germeni de grâu î

[...]

Descriere: Crema antivergeturi, 500 ml, Tis

Proprietăți:

Cremă ușoară, care asigură pielii o întreținere optimă, prin menținerea hidratării permanente (acizii grași esențiali din uleiul de germeni de grâu împiedică pierderea apei din derm).

Ingrediente:

Extracte naturale (levănțică, salvie, lemn dulce, viță de vie, arnică, cătina, germeni de grâu).

Extractele vegetale de levănțică și salvie, cu conținut mare de acizi triterpenici, bogate în acid ursolic, stimulează biosinteza de colagen necesar refacerii țesutului cicatriceal. Uleiul din germeni de grâu, datorită cantității mari de vitamină E și acizi grași esențiali contribuie la prevenirea vergeturilor (în cazul femeilor însărcinate și persoanelor predispuse la vergeturi).

Extractul de viță de vie normalizează microcirculația sanguină prin care se asigură un aport optim de oxigen necesar refacerii tisulare. Extractul de licviriție, datorită efectului cortizon-like, asigură condițiile septice necesare unei bune desfășurări a proceselor regenerative.

Prezentare:

500 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review