Klorane Ulei pentru corectarea si prevenirea vergeturilor, 200ml

Klorane Ulei pentru corectarea si prevenirea vergeturilor, 200ml -  - KLORANE
Klorane
P459798992
Ulei pentru prevenirea și corectarea vergeturilor Indicații: Ulei pentru prevenirea și corectarea vergeturilor, bogat în uleiuri de Camelină, Șofrănel și Onagru, favorizează prevenirea și corectarea vergeturilor care apar î [...]

Descriere: Klorane Ulei pentru corectarea si prevenirea vergeturilor, 200ml

Ulei pentru prevenirea și corectarea vergeturilor Indicații: Ulei pentru prevenirea și corectarea vergeturilor, bogat în uleiuri de Camelină, Șofrănel și Onagru, favorizează prevenirea și corectarea vergeturilor care apar în perioada sarcinii.

Beneficii:

Acesta hrănește, hidratează și calmează senzațiile de mâncărime. Atât textura sa fondantă, însă fără a fi grasă sau lipicioasă, cât și parfumul său discret floral, transformă acest gest cotidian într-o veritabilă pauză de relaxare.

Eficiență demonstrată clinic. Testată sub controlul dermatologic pentru garantarea siguranței de utilizare. Ingrediente: 98% din ingrediente de origine naturală.

Recomandare:

Sarcină și alăptare. Încă din primul trimestru.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review