Ivatherm Pachet Resveratrox Forte Anti-Cellulite 1+1

Ivatherm Pachet Resveratrox Forte Anti-Cellulite 1+1 -  - IVATHERM
Ivatherm
W51032
Crema anticelulitică cu efect intens de reducere a stratului lipidic de pe coapse, fese şi abdomen. Determină reducerea semnificativă a aspectului de coajă de portocală şi remodelarea siluetei. Pielea devine [...]

Descriere: Ivatherm Pachet Resveratrox Forte Anti-Cellulite 1+1

Crema anticelulitică cu efect intens de reducere a stratului lipidic de pe coapse, fese şi abdomen. Determină reducerea semnificativă a aspectului de coajă de portocală şi remodelarea siluetei. Pielea devine netedă, fermă şi elastică. Noua formulă anticelulitică are o acţiune de două ori mai intensă datorată concentraţiei duble de Resveratrox.

Ea reduce grosimea stratului adipos prin stimularea lipolizei (degradarea grăsimilor). Are efect antirecidivă prin reducerea lipogenezei (formarea de lipide), cu împiedicarea formării de noi depozite adipoase şi permanentizarea rezultatului. Resveratrox® activează lipoliza (degradarea grăsimilor) prin inhibarea fosfodiesterazelor, transformând grăsimile din adipocite în acizi graşi şi glicerol, molecule mici, ce se elimină uşor, declansând eliminarea lor. Resveratrox® s-a dovedit a fi de 30 de ori mai activ decât cafeina (test în vitro).

Scopariane are efect antirecidivă prin împiedicarea formării de noi depozite de grăsimi, prin reducerea lipogenezei. Centella Asiatica stimulează sinteza colagenului şi a glicozaminoglicanilor cu efect reparator important, îmbunătaţind fermitatea pielii. Normalizează ţesutul conjunctiv perivascular determinând îmbunătăţirea tonusului şi elasticităţii vasculare.

Apa termală Herculane atenuează iritaţiile şi catifelează pielea prin proprietăţile calmante şi antiiritante. Produsul poate fi folosit de femeile gravide şi de persoanele cu fragilitate capilară. Nu este fotosensibil

Rezultate după 4 săptămâni: Reducerea aspectului de coajă de portocală: - 90 % din femei*. Reducerea grosimii stratului adipos**: - 10-20% la nivelul coapselor 9-14% la nivelul feselor * autoevaluare , 26 femei cu diferite stadii de celulită, studiu sub control dermatologic ** determinarea reducerii grosimii ţesutului adipos prin ecografie cutanată

Mod de prezentare:

Tub 150 ml

Se aplică dimineaţa şi / sau seara cu micări circulare uşoare pe zonele cu probleme pe o durată de cel puţin 4 săptămâni. Produsul poate fi folosit de femeile gravide şi de persoanele cu fragilitate capilară. Nu este fotosensibil.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review