Ceai de slabit, 20 plicuri, Alevia

P459790502
Ceai de slabit, 20 plicuri, Alevia - UZ-GENERAL - ALEVIA
Alevia
Proprietăți: În cure de slăbire, la normoponderali pentru detoxifiere și revigorare. Ingrediente: Frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) 25%, flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) 20%, flori de Șoc ( [...]

Ceai de slabit, 20 plicuri, Alevia

Proprietăți:

În cure de slăbire, la normoponderali pentru detoxifiere și revigorare.

Ingrediente:

Frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) 25%, flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) 20%, flori de Șoc (Sambucus nigra) 20%, frunze și parte aeriană de Mentă (Mentha piperită) 15%, parte aeriană de Senna (Senna cassia) 10%, frunze de Păpădie (Taraxacum officinale) 10%.

Mod de preparare și administrare:

Peste 1 plic de ceai se pun 200ml apă clocotită, se lăsă 3 - 5 minute. Se beau 3 - 4 căni înainte de mesele principale (până la orele 18:00). O cură durează 3 luni, după care se face pauză 1 luna, apoi se poate reîncepe o altă cură de 3 luni.

Contraindicații:

Acest produs nu este destinat copiilor. Contraindicat bolnavilor cronici, persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului și femeilor Însărcinate sau care alăptează.

Prezentare:

20 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 16:11:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review