Magnerot 500mg, 50 comprimate, Pharma

Magnerot 500mg, 50 comprimate, Pharma -  - WORWAG PHARMA GMBH & CO.KG
P05565

Magnerot este un medicament ce conţine ca substanţă activă orotatul de magneziu.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Magnerot 500mg, 50 comprimate, Pharma

Magnerot este un medicament ce conţine ca substanţă activă orotatul de magneziu.
Magnerot este indicat în profilaxia infarctului miocardic şi necrozei miocardice, în tratamentul anginei pectorale, dacă aceste afecţiuni sunt determinate de carenţa de magneziu, arteroscleroză, stenocardie, arterită şi arteriolită, tulburări ale metabolismului lipidic, crampe musculare. 

Atenționări:
Tulburările atribuite deficitului de magneziu pot avea, de asemenea, alte cauze. Dacă utilizaţi Magnerot şi constataţi că prezentaţi în continuare simptomele severe ale deficitului de magneziu, adresaţi-vă medicului dumneavoastră. 

Compozitie:
Substanţa activă este orotatul de magneziu dihidrat. Fiecare comprimat conţine orotat de magneziu dihidrat 500 mg (echivalent a 2,7 mEq, 1,35 mmol sau 32,8 mg magneziu).
Celelalte componente sunt: dioxid de siliciu coloidal anhidru, croscarmeloză sodică, celuloză microcristalină, amidon de porumb, povidonă K 30, lactoză monohidrat, ciclamat de sodiu, talc, stearat de magneziu.

Mod de utilizare:
Dacă nu vă este prescris altfel, luaţi timp de o săptămână, câte 2 comprimate Magnerot (1 g orotat de magneziu dihidrat) de 3 ori pe zi. În continuare, trebuie administrate 2-3 comprimate Magnerot (1-1,5 g orotat de magneziu dihidrat) pe zi.
Luaţi comprimatele de Magnerot întregi, cu puţin lichid, înainte sau odată cu mesele.
Durata tratamentului trebuie să fie de cel puţin 6 săptămâni, însă Magnerot poate fi administrat şi timp mai îndelungat. 

Mod de prezentare:
50 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-12-01 19:37:05
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa