Taurina 500 mg, 50 capsule, Solgar

Taurina 500 mg, 50 capsule, Solgar -  - SOLGAR
Solgar
P459820755
Proprietati: Taurină este un compus simplu cu conținut de sulf și unul dintre cei mai abundenți aminoacizi din corp. Acesta joacă o varietate de roluri în funcționarea [...]

Descriere: Taurina 500 mg, 50 capsule, Solgar

Proprietati:

Taurină este un compus simplu cu conținut de sulf și unul dintre cei mai abundenți aminoacizi din corp. Acesta joacă o varietate de roluri în funcționarea normală a creierului, inimii, vezicii biliare, ochilor și sistemului vascular. În esență, funcția taurinei este de a facilita circulația ionilor de sodiu, potasiu și magneziu către și din celule, cât și de a stabiliza din punct de vedere electric membranele celulare. Taurina este un aminoacid esențial pentru nou-născuții la termen și prematuri, deoarece aceștia nu îl pot sintetiza.

Compoziție/capsulă:

Taurina (în formă liberă) 500mg

Mod de administrare:

Produsul poate fi consumat de vegetarieni. Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsula vegetală pe zi cu suc sau apă, între mese, sau conform recomandării medicului sau farmacistului.

Prezentare:

50 capsule vegetale



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review