Herbagetica Aloe Ferox, 60 capsule + 30 capsuleCadou

Herbagetica Aloe Ferox, 60 capsule + 30 capsuleCadou -  - HERBAGETICA
Herbagetica
P438796667
Contribuie la: - inhibarea apetitului alimentar îmbunătăţirea funcţiilor sistemului digestiv - susţine activitatea pancreasului - susţine echilibrul florei intestinale detoxifierea organismului - ajută la eliminarea toxinelor - contribuie la curăţ [...]

Descriere: Herbagetica Aloe Ferox, 60 capsule + 30 capsuleCadou

Contribuie la:

- inhibarea apetitului alimentar îmbunătăţirea funcţiilor sistemului digestiv

- susţine activitatea pancreasului

- susţine echilibrul florei intestinale detoxifierea organismului

- ajută la eliminarea toxinelor

- contribuie la curăţarea colonului

- îmbunătăţeşte drenarea limfatică menţinerea sănătăţii pielii prin stimularea producţiei de colagen funcţionarea normală a sistemului imunitar

- creşte rezistenţa la infecţii reglarea concentraţiilor normale de glucoză în sânge Aloe Ferox este originară din Africa și este recunoscută pentru proprietățile sale puternice de curățare a colonului.

Un studiu publicat în 2004 de către Alimentary Pharmacology and Therapeutics şi realizat de L. Langmead pentru a observa efectele Aloe Ferox în sindromul colonului iritabil, a demonstrat că 30% dintre cei patruzeci şi patru de pacienți cărora li s-a administrat acest produs, au dat semne de remisie clinică sau de îmbunătățire. Pe baza acestui studiu, s-a ajuns la concluzia că administrarea de Aloe Ferox timp de o lună reduce simptomele sindromului de colon iritabil. Aloe Ferox este o plantă atât de puternică încât supraviețuirea sa este susținută de propriul său sistem imunitar.

Experimentele au demonstrat că Aloe Ferox stimulează creşterea limfocitelor care sunt o parte importantă a mecanismelor de apărare. De asemenea, sucul de Aloe Ferox are puternice proprietăţi antiinflamatoare, antivirale şi antibacteriene.

Spre deosebire de Aloe Vera, planta Aloe Ferox produce de 20 de ori mai multă sevă. Aloe Ferox este o pulbere cristalină obținută prin deshidratarea completă a sucului (latexului) galben al plantei.

Cristalele brun-verzui obținute sunt un produs complet natural, care nu mai conține deloc apă sau celuloză si este asimilat aproape instantaneu de către organism.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review