Pachet Spirulina 500 mg, 30 comprimate, Alevia (1+1)

Pachet Spirulina 500 mg, 30 comprimate, Alevia (1+1) -  - ALEVIA
Alevia
P459799314
Proprietăți: Datorită compoziției sale bogate în proteine, vitamine, minerale, acizi grași esențiali, spirulina reprezintă cel mai concentrat aliment vegetal. Spirulina conține proteine de 3 ori [...]

Descriere: Pachet Spirulina 500 mg, 30 comprimate, Alevia (1+1)

Proprietăți:
Datorită compoziției sale bogate în proteine, vitamine, minerale, acizi grași esențiali, spirulina reprezintă cel mai concentrat aliment vegetal.
Spirulina conține proteine de 3 ori mai mult decât carnea de porc.
Mai conține: fier, calciu, magneziu, zinc, potasiu, fosfor, seleniu, vitaminele complexului B, beta-caroten, acizi nucleici (ADN și ARN ).
Este un excelent detoxifiant și revigorant pentru organism.
Recomandări:
Redă starea de confort a organismului, crește tonusul fizic și psihic, încetinește procesele de îmbătrânire, profilaxia infecțiilor, profilaxia bolilor maligne, creșterea performanțelor sportive, ajută organismul în bolile cronice: hepatite cronice, gastrite, ulcer gastroduodenal, diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială, colesterol crescut, imunitate scăzută, anxietate, depresie.
Compoziție:
Pudră de Spirulină (Spirulina platensis), celuloza microcristalină (agent de încărcare), poliplasdona XL (stabilizator), lactoza monohidrat (agent de încărcare), talc (agent antiaglomerant), dioxid de siliciu coloidal (agent antiaglomerant), stearat de magneziu (agent antiaglomerant).
Mod de administrare:
Câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi. Se recomandă cure de câteva luni cu pauza de 2 săptămâni.
Precauții și contraindicații:
Contraindicat persoanelor cu intoleranţă la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, administrarea se face numai la recomandarea specialistului.
Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viața sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.
Prezentare:
30 + 30 comprimate


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review