Ginkgo Biloba & Ginseng Extractum, 10fiole, Sanyeintercom

Ginkgo Biloba & Ginseng Extractum, 10fiole, Sanyeintercom -  - NATIONAL HEALT PRODUCT CHINA
15245

Extract lichid 100% natural de Gingko biloba si Panax ginseng, ce poate contribui la functionarea normala a creierului si a inimii. Nu contine cofeina sau arome artificiale.

[...]

Descriere: Ginkgo Biloba & Ginseng Extractum, 10fiole, Sanyeintercom

Produsul este obtinut pe baza de extracte hidroalcoolice din Ginkgo biloba (cea mai veche specie de planta de pe Pamant - considerata o adevarata fosila vie) si Panax ginseng (din plante cu varsta de peste 6 ani, crescute pe Muntele Changbai din Nord-Estul Chinei), pe baza unei metode stiintifice originale. Consumat timp indelungat, poate creea premisele pentru sustinerea durabila a sanatatii organismului.

Continut: extract din frunze de Ginkgo biloba 3000mg, pulbere din radacini de Panax Ginseng 500mg, alcool 0.3%, miere de albine pana la 10ml.

Mod de administrare: 1-2 fiole pe zi.

Contraindicatii: produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, copiilor sub 12 ani, precum si persoanelor cu probleme de coagulare a sangelui ( hemofilie).
Atentie:

  • Poate interactiona cu anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenti trombolitici, heparine cu masa moleculara redusa, diuretice tiazidice, anticonvulsivante, antidiabetice (inclusiv insulina), inhibitori ai monoaminoxidazei, antiinflamatoare non-steroidine la administrarea concomitenta.

  • A se intrerupe administrarea produsului cu minim 36 de ore inainte de orice interventie chirurgicala.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32

EAN: 6422959000049
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review