Vibrator masaj intim stimulare interna si externa Raya, Intimina

  • -5%
  • Nou
NOU
Vibrator masaj intim stimulare interna si externa Raya, Intimina -  - INTIMINA
Intimina
P548491759

Vibrator masaj intim stimulare interna si externa Raya, Intimina este un aparat de masaj personal conceput cu gust care este curbat in mod natural atat pentru stimularea externa, cat si pentru cea interna

Descriere Vibrator masaj intim stimulare interna si externa Raya, Intimina

Controlabil intuitiv cu o interfata blocabila cu 3 butoane, vibratiile puternice sunt foarte silentioase pentru o discretie deplina. Fiecare aparat de masaj este rezistent la apa pentru o igiena totala si distractie in baie sau dus.

Avantaje cheie

  • Silicon sigur pentru corp, fara ftalati
  • 6 moduri de vibratie ritmica
  • 8 viteze de vibratie
  • Complet rezistent la apa

Beneficii

Toate aparatele de masaj personal Intimina sunt acoperite cu silicon premium, moale la atingere, pentru un confort maxim.

Acoperirea completă in cazul Raya™ ajuta la prevenirea formarii de bacterii pe suprafata acestuia, lasandu-va libera sa va bucurati de intimitatea dumneavoastra in momente cu deplina liniste sufleteasca.



Data ultimei actualizari: 2024-04-18 15:08:22
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review